À propos de VBS

Qui sommes-nous ?

De flexibiliteit van de vloeibare stikstofleiding zorgt voor een schone overdracht voor vriesdrogen, cryo-opslag, SEM, NMR, MRI, Dewar-vulstations, via gelreductie en zuurstofreductie .

Als toonaangevende leverancier van systemen voor de overdracht van vloeibare stikstof sinds 1978 hebben we uitgebreide ervaring met een groot aantal gespecialiseerde cryogene processen.

Aanvankelijk waren  vacuümbarrièresystemen  gespecialiseerd in de levering van cryogene lijnen.

Eind jaren tachtig begon  VBS  doseersystemen voor vloeibare stikstof te leveren en breidde het zijn activiteiten uit.

Tegenwoordig leveren we vloeibare stikstofsystemen aan de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, gesloten-lussystemen voor de productie van halfgeleiderapparatuur (MBE-techniek: moleculaire bundelepitaxie), leidingsystemen voor hanteringssystemen voor tests en klimaatkamers, vriestunnels voor levensmiddelen en vele andere toepassingen. In veel gebieden hebben we het gebruik van vloeibare stikstof net zo eenvoudig gemaakt als dat van gewone vloeistoffen voor onze klanten.

Bij  VBS Belgium zijn we een team van 10 mensen verspreid over verschillende afdelingen. In de afgelopen jaren is ons team van ingenieurs gegroeid om onze klanten een uitstekende kwaliteitsservice te bieden.

Onze verkoop- en serviceactiviteiten betreffen alle Europese landen, het Midden-Oosten, Afrika, India en Rusland. In veel regio's worden we ondersteund door gekwalificeerde lokale professionele vertegenwoordigers.

 

Go to top